2016. június 2., csütörtök

Graco My size 70 Autós gyermekülés 0-10 éves korig - Jelenlegi ára: 55 000 Ft


Üdvözöllek az aukción
Mindenkinek szeretnm felhívni a figyelmét hogy megújúltunk. Termékeinket az USA-ból hoztuk be a Toys "R" US játék lánc és a Baby "R" Us babafelszerelési áruház termékeit forgalmazzuk.
A termékek általában csomagolássérültek, ha egyéb hibájuk is van, azt az aukcióban jelzem
Az aukció tárgy egy Graco my size 70 autós gyermekülés
Születéstől használható gyermekülés
A piciket az ülésbe menetiránynak háttal kell bekötni, majd 9 kg-tól menetirányba is be lehet kötni az ülést
már 2 kilós súlytól használható 50 kg-ig
5 pontos biztonsági öv
az ülés állítható fokozatú
fej rész állítható, ahogy állítod az öv is mozog vele, így nem kell átkötnöd az övet ha a gyerkőc megnő
2 oldalról megerősített fejrész, amely az ütközéskor védi gyermekedet
nagyon kényelmes
Isofix rendszerrel
Az ISOFIX rendszer az egés! z világon szabadalmaztatott autósülés rögzítési rendszert jelent.
A legmodernebb és legbiztonságosabb rögzítési mód napjainkban, emellett a helytelen bekötés esélyét a minimálisra csökkenti
Az ülés poziciója állítható
Fej rész magassága 10 poziccióba állítható
 Nagyobb gyerekeknél ülésmagasítóként használhatjuk
 
Az ISOFIX rendszert a gyermekvédelem úttörőjeként tartják számon. 1995 októberében engedélyezte az Európai bizottság a szabvány beépítését.
Törésteszteket természetesen a gyermekülések esetében is végeznek. Egyrészt a gépkocsik tesztjénél a nyilvánosság elé tárják, hogy melyik (általában a kiválóak közé tartozó) gyerekülést használták az adott gépjármű törésénél, másrészt laboratóriumi körülmények között is vizsgáztatják a gyereküléseket, mely tesztek kifejezetten erre vonatkoznak. Az ADAC, amely a legnagyobb német aut! óklub, rendszeresen közzéteszi saját tesztjeinek eredmén! yét, melyek alapján könnyedén tájékozódhatunk a különböző gyerekülésekről.
A gyerekülés kiválasztásakor nem csak a gyermek életkorát, hanem testsúlyát is figyelembe kell venni. Az ülést abban az esetben kell nagyobb méretűre cserélne, ha gyermek feje teteje eléri az ülés tetejét, vagy a súlya meghaladja az ülésre megengedettet. A jó gyermekülések oldalpárnái nagyok. Takarják a gyermek fejét egy esetleges oldalirányú ütközéskor. A legmegfelelőbb ülések az 5 pontos saját övvel ellátottak. A széles biztonsági öv jobban eloszlatja a felületi nyomást. Vékony, megtekeredő hevederrel ne vegyünk gyermekülést.
Az ISOFIX rendszer előnye, hogy közvetlen a karosszériához van rögzítve a gyerekülés. Ez azért fontos, mert így ki lehet küszöbölni a gépkocsi biztonsági övének használatából eredő hibákat (rossz beszerelés, lazán vezetett övek stb. ).
Az autó elsődleges uta! svédő berendezése nem más mint a biztonsági öv, amely a légzsáknál is fontosabb szerepet tölt be. a gépkocsiban nem bekötött utas nem csak saját magára hanem a gépjárműben utazókra is halálos veszélyt jelenthet egy esetleges ütközéskor, hiszen a teste ide-oda verődve mindenkit lekaszálhat.
Hiába vesszük meg a legdrágább rendszert , ha nem tudjuk rendeltetésszerűen használni. Amennyiben a legfontosabb dolgokra is odafigyelünk, megnyugodva dőlhetünk hátra a volánnál, hiszen mindent megtettünk gyermekünk biztonságos elhelyezése érdekében.
Eátrányai: Magasabb árkategóriát képeznek az ISOFIX ülések. Csak a szélső ülőhelyekre lehet rögzíteni. Könnyen felsértheti az üléshuzatot.  
színét lásd a saját képen
 


Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2016-06-22 20:45 . Graco My size 70 Autós gyermekülés 0-10 éves korig - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése