2016. augusztus 28., vasárnap

The north face hu. ffi polár S-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó The North Face TKA 100 sötétkék hosszúujjas polár S-es méret 
Mell:   52 cm                 Derék:  50 cm             Csipő:  50 cm            Testhossz:  67   cm                Váll:  15 cm              Ujj:  63 cm
Több mint 40 év tapasztalat és felfedezés
A The North Face jelentése: az északi fal. Ez a hegyek legkönyörtelenebb oldala. Ha valaki beszáll egy északi falba, legtöbbször igen komoly akadályokat kell leküzdenie, ahogy ezt a The North Face is megtette kihívásokban és innovációkban gazdag 40 éves története során. Nevéhez híven a The North Face számos felfedezőt és kalandort segített a Himalája csúcsainak meghódításában. A sors iróniája, hogy a The North Face legendája a tengerparton kezdődött. Pontosabban San Fransisco-ban, nagyjából 50 méterrel a tengerszint fölött. Két lelkes túrázó elhatározta, hogy a szenvedélyüknek fognak éln i, és megnyitották az első hegymászó-boltjukat. (Az alapítók Douglas Tompkins and Kenneth "Hap" Klopp voltak. Douglas Hopkins később az Esprit cég alapítója is lett, majd a visszavonulása óta, a 90-es évektől a környezetvédelemnek szentelte életét. )
Nem sokkal az alapítás után a kis üzlet már a The North Face-ként vált ismertté. A boltban hegymászó és túrafelszereléseket árusítottak. 1968-ban a The North Face a san fransisco-i öböl másik felére tette át székhelyét, és belekezdett saját technikai hegymászó felszereléseinek és ruháinak gyártásába.
Ma, 40 évvel a szerény, de annál lelkesebb kezdetek után a The North Face a technikai ruházatok, felszerelések és cipők teljes kínálatát kínálja „ kalandor” vásárlóinak. Az elmúlt 40 év innovációi számos felfedezőt segítettek hozzá emlékezetes teljesítményekhez. A cég máig talán a legkedveltebb márka a hegymászók, szik lamászók, extrém síelők, távfutók, ! és felfedezők körében.
Vitathatalan tény, hogy a The North Face az elmúlt 40 év alatt hű maradt szlogenjéhez:  Never Stop Exploring™.
Az aukció 1. --ról indul, de minimálár van!
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ? CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI!
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL ÉS HOGY VÉGIGOLVASTAD!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 16:35 . The north face hu. ffi polár S-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése