2017. április 30., vasárnap

Új! Braun FaceSpa 810 - arcepilátor és arctisztító kefe mikrorezgésekkel - Jelenlegi ára: 11 490 Ft


Keskeny epilátorfej a legprecízebb eléréshez
A Braun Face karcsú és kompakt kialakításának köszönhetően olyan magabiztosan és precízen kezelhető, mint egy szempillaspirál. A
gyökerüknél fogva távolítja el a szőrszálakat, így a bőr akár 4 héten át sima marad.  
10 mikronyílás (0, 02 mm) ragadja meg a legfinomabb szőrszálakat is
Olyan gyengéd, hogy még mielőtt észrevenné, már végzett is. Az extra keskeny fej 10 mikronyílással rendelkezik, amelyek gyengéden megragadják még a legfinomabb (akár 0, 02 mm-es) szőrszálakat is.
Gyorsabb, mint a hagyományos módszerek (pl. a kézi szemöldökcsipesz)
A Braun Face a gyökerüknél fogva távolítja el a szőrszálakat, így a bőr akár 4 héten át sima marad. És a másodpercenként 200 tépőmozdulattal sokkal alaposabb és lényegesen gyorsabb, mint egy szemöldökcsipesz.
Az áll, a felsőajkak, a homlok és a szemöldökök területén használható.
Rezgő arckefe.  
Bőrének pórusait mélyen tisztíthatja az arckefével. Gyengéden távolítja el a sminket és egyéb szennyeződéseket, 6x jobb eredményt biztosítva mint kézzel, miközben ragyogó tisztaságot kölcsönöz arcbőrének. A Braun Face nem csak arcbőrének ragyogását és sugárzását állítja helyre. Abban is segít, hogy az arckrémek és a hidratálók hatékonyabban jussanak a bőrbe.
Mikrorezgések százaival tisztít és radírozza a bőrt
A mikrorezgések százainak köszönhetően a Braun Face tisztítókefe 6X jobb eredményt biztosít mint a kézi tisztítás, emellett gyengéden radírozza és tisztítja bőrét.


Jelenlegi ára: 11 490 Ft
Az aukció vége: 2017-05-21 15:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése