2017. augusztus 24., csütörtök

Kisgyermeknek 2 db-os szobatisztasági duó:Ikea zsámoly-fellépő és magyar gyártású wc szűkítő - Jelenlegi ára: 4 226 Ft

Eladó egy kisgyermeknek való kék és vajszínű szobatisztasági szett: Ikea sámli-zsámoly és magyar gyártású wc szűkítő.
Eladó egy IKEA of Sweden márkájú gyermek "sámli"-gyermek fellépő, amely kitűnően segíti az édesanyát és segít a gyermeknek az önállósodásban, mivel ha fellép rá, már önállóan is tud pl.: kezet mosni a csapnál, ráülni a wc szűkítőre vagy a felnőtt wc-re ill. használható egyéb területeken az otthonunkban. Az én gyermekeim először csak ráültek és ülő alkalmatosságnak használták, majd amikor kivittem a fürdőszobába és felérték ezáltal a csapot, már kezdeményezték az önálló kézmosást, fogmosást stb... hiszen ezzel a megemelt magasságukkal már ők maguk is tudtak tisztálkodni. A fellépő mindkét oldalán 2-2 db lyuk található, ezáltal már az egész kicsi gyermek is tudja önállóan hordozni a lakáson belül. Egyedül ki tudja vinni a wc-be és evvel önmagát segítve már önállóan is rá tud ülni a wc szűkítőre, ha rajta van a wc tetején, legalábbis nálunk így működött. Mikor már nőttek a gyerekek, önállóan oda vitték a fellépőt, ahol szükségük volt rá. Volt, hogy a kedvenc mesekönyvüket ennek segítségével érték el a polcon és vették le. Én nagyon hasznosnak és praktikusnak találom egy gyermek fejlődése céljából, mert segít mentesíteni a szülőt ill. ők maguk a gyerekek kezdenek ezáltal önállóvá válni, hogy bizonyos helyeket felérnek a fellépő használatával. Természetesen elkél néha a szülői segítség is.
Az IKEA fellépő Designes darab, ez még a régebbi fajta: K. Hagberg és M. Hagberg tervezte formai kivitel. A színe kék színű és a felső részén neonzöld csúszásmentesítő pettyek vannak. Az alján szintén körbe gumis csúszásmentes felület található, evvel "tapad" oda a talajhoz és nem mozdul el. Műanyag az anyaga, könnyen tisztítható. Az állapota újszerű, pedig napi szinten használták a gyermekeim, de tudták, hogy ezáltal vigyázni is kell rá, hogy tovább tudják használni.
Méretek: -magassága 14 cm
-szélessége 37 cm és 27 cm, mivel íves fazonú
-mélysége felül 19 cm
-mélysége alul 25 cm
A formatervezés következtében, középen íves kialakítású, tehát ha valakinek egy lábon álló kézmosója van pl. a fürdőszobában, tökéletesen körbeöleli, oda illeszkedik és ugyanez vonatkozik a wc-nél is, igazodik a wc láb ívéhez.
Az IKEA fellépőt hibátlan, szép, tiszta állapotban kínálom megvételre.
Eladó egy vajszínű , kisebb méretű gyermek wc szűkítő, amit magára a felnőtt wc belső részére kell helyezni. Ez egy egyszerű, magyar gyártmányú modell. Kicsi mérete miatt a fiam és a lányom is remekül tudta egyedül is használni, a kicsi kéz könnyen boldogult vele. Íves formája van, a hátsó popsi résznél enyhén emelkedő ívű. Könnyen tisztán tartható.
A mérete: 28 x 36 cm-es, a belső ülőrész mérete: szélessége 13 cm, hossza 18 cm.
A hátoldalán, amint a fotón is látható rajta van a mélyített felnőtt wc-re illesztés karimája.
Maga a termék magyar gyártású.
Szép, tiszta, ápolt állapotban kínálom megvételre a wc szűkítőt !
A 2 db termék együtt, de külön-külön is eladó.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a szobatisztasági szettet !  Köszönöm.
A vételár a 2 db-ra vonatkozik és tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját  az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 4 226 Ft
Az aukció vége: 2017-09-13 21:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése