2018. március 28., szerda

Lük Bambinó tábla és 14 füzet 3-5 éveseknek egyben eladó! - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Lük Bambinó tábla és 14 füzet 3-5 éveseknek egyben eladó!
Ajánlott korosztály: 3-6 éves korig
A bambinoLÜK alaptábla szükséges a füzetkhez.
Az egyes füzetekben megoldásra váró feladatokat, játékokat ezzel az eszközzel játsszuk, és ezzel ellenőrizzük megoldásunk helyességét is. Minden bambinoLÜK füzethez ugyanezt az alap-kirakót használjuk.
A bambinoLÜK sorozat füzeteit nagy tapasztalattal rendelkező pedagógusok és gyermekkönyvek illusztrálására szakosodott képzőművészek készítették, kifejezetten az óvodás korosztály számára. A füzetek differenciált felépítése lehetővé teszi a homogén és a heterogén csoportokban történő sokoldalú felhasználást.
A füzetek játékos feladatai fejlesztik a megfigyelőképességet, továbbá problémamegoldó, elemző gondolkodásra, következtetésekre serkentenek. A siker élményével ösztönzik a gyermeket arra, hogy azonosságokat, különbségeket állapítson meg.
Miközben a feladatlapok megoldása során játékosan bíbelődik a fontosabb részletek kiválasztásával és elemzésével, egyre kitartóbban és elmélyültebben lesz képes figyelmét egyetlen kérdés megoldására összpontosítani.
A bambino LÜK játékok varázslatos világa segíti a kisgyermeket abban, hogy a környezetében lévő dolgokat alaposabban megfigyelje, a megfigyeléseit összehasonlítsa, és következtessen belőlük. Miközben felfigyel a különböző alakzatok eltéréseire, megismerkedik a színekkel, valamint a körvonal, tükörkép, árnykép, az ugyanannyi, azonos-különböző, kisebb-nagyobb, rész-egész fogalmával is.
Az élénk, tiszta színek és a kedves, derűs, szemléletes képek az esztétikai érzéket is fejlesztik.

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2018-04-18 00:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése