2018. június 12., kedd

Far Cry 5 Deluxe Edition PS4 - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

A játék hibátlan állapotban van, tartalmazza az összes kiegészítőt, amit a deluxe verziónak tartalmaznia kell.
Leírás:
Hope megyét ellepték a fanatikus szektások, akik Joseph Seed vezetésével erőszakkal akarják megtéríteni a helyi lakosságot. Ezt szerencsére te, azaz a játékos nem nézi jó szemmel, és a harcban széles eszköztár áll majd rendelkezésedre: számos fegyverrel, emberi és állati segítővel, járművekkel és különleges képességekkel indulhatsz csatába!
Üdvözlünk a Montana területén fekvő Hope megyében!  Ez az idilli hely ad otthont a Far Cry 5 végítéletfanatikus szektájának, élükön az önjelölt próféta Joseph Seed-del, aki erőszakkal átveszi az uralmat az egykor békés terület felett, neked pedig lángra kell lobbantanod az ellenállás szikráját, hogy felszabadítsd a megostromlott közösséget!
Fedezd fel Hope megye folyóit, vidékeit és egét a Far Cry sorozat valaha volt legnagyobb testreszabható fegyver és jármű kínálatával. Találkozz számos emlékezetes karakterrel,  toborozz magad melléharcostársakat vagy állj össze egy barátoddal és terítsétek le együtt a szektát a kétjátékos kooperatív módban, ami az egész kampányra kiterjed. Emellett most először saját élményeket is teremthetsz a játékban megtalálható szerkesztővel, az így készített küldetéseket pedig akár haverjaiddal közösen is átélheted.

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-03 12:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése