2019. január 24., csütörtök

120 cm, Atomic PUNX Twin Tip gyerek síléc (2016-os modell - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Alapadatok:
Hossz: 120 cm
Atomic EVOX 4. 5 gyári kötéssel (rugóerősség 0, 75-4, 5 DIN között állítható)
 
Atomic PUNX:
Az Atomic Punx Jr. a legjobb síléc minden Park és Pipe újonc számára, aki úgy akar síelni, mint Jossi Wells és Elias Ambühl. Kiválóan manőverezhető, így megkönnyíti a trükköket, az ugrásokat és az érkezéseket, emellett persze mindennapi használatra is tökéletesen alkalmas. A Full Cap konstrukció teszi ezt a sílécet könnyűvé és erőssé – úgyhogy nem mostanában fogja őket szétzúzni. Menjen és vésse bele a nevét az egyik ugratóba.
 
Állapot:
A felső felületén használatból fakadóan karcolások lehetnek. Talpa hibátlan, éle széles (kb. 1, 5 mm), frissen élezve és waxolva.
 
Kinek ajánlóm:
Kezdő és középhaladó gyermeknek ajánlom, mivel súlyra könnyű, ezért az első mozdulatok elsajátítása gyerekjáték vele.
A megfelelő hosszúságú síléc kiválasztását nem csak a magasságunk, hogy milyen fajta pályán szeretnénk használni, hanem még a sí tudásunk is befolyásolja. Alapvetően a megfelelő méret a vállunk és fejünk teteje közé esik, azonban ezek közül kivételt képeznek az All Mountain Rocker lécek, amelyeknél akár hosszabb léc is választható. Ebben a tartományban lehet ingadozni, a rövidebb és hosszabb síknek is megvan az előnyük. Rövidebb ívekre, kurtább és alacsonyabb rádiuszú, hosszabb ívekre és a sebesség szerelmeseinek, hosszabb és magasabb rádiuszú (fordulókörű) sílécet ajánlok.
Twin-tip kialakításának köszönhetően 120 cm-től ajánlom.
 
Nézz körül a többi sífelszerelésem között is!

Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2019-02-13 16:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése