2019. március 2., szombat

Remington SonicFresh Total Clean elektromos fogkefe, új, bontatlan - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Eladó a képeken látható Remington Sonicfresh elektromos fogkefe. 2 db van belőle. 16. 000. - helyett 6. 990. - / db.
Teljesen új, nem használt, eredeti csomagolásában.
A Sonic Pulse technológia lenyűgöző, percenként 31, 000 tisztítómozdulat / perc teljesítményre képes, a dinamikus mélytisztítási hatásnak köszönhetően pedig láthatóan tisztább fogakat, egészségesebb ínyt és fehérebb mosolyt biztosít.
A három tisztítási üzemmód segítségével teljesen személyre szabhatod a fogmosási rutint; a "Masszázs üzemmód" kiválasztásával a fogíny stimulálható, a "Szenzitív üzemmóddal" kíméletesebb tisztítás végezhető, míg a "Tisztító üzemmód" a mindennapos hatékony mélytisztításra használható.
A Remington SFT-100 fogkefe professzionális 2 perces időzítőt és 30 másodperces intervallum időzítőt is tartalmaz a fogaid alapos tisztításának és az ajánlott optimális fogmosási idő betartásának biztosításához. A 30 másodperces intervallum időzítő jelzi, amikor a fogsor egynegyedének tisztítási ideje lejárt, és figyelmeztet a következő negyedre való áttérésre, ezzel mindenütt biztosítva az egyenletes tisztítást.
Műszaki jellemzők:  
Sonic Pulse technológia:  31, 000 tisztítómozdulat / perc
Hosszú üzemidő: 1 töltés 2 hét vezeték nélküli használati időt tesz lehetővé
2 perces időzítő, félperces intervallum jelzéssel
Három féle tisztítási módozat beállítási lehetőség: tisztító, szenzitív és masszírozó
Háromszínű LED kijelzés
Könnyű súly, ideális utazáshoz
Tartozékok:  
Tartó tok
Töltő állvány
1 db fogkefe fej
Ha van időd, nézz szét itt:  Eladó termékeim
Kérdezz, szívesen válaszolok!
Nagyon gondosan, több rétegben csomagolok, de nem vállalok felelősséget az esetleges szállítási sérülésekért, ezt kérlek vedd figyelembe.
Megtekintés utáni megvásárlás és szállítással történő megvásárlás után nem fogadok el semmilyen reklamációt, mivel onnantól kezdve nem tudom nyomon követni, hogy pontosan mi történt a termékkel. Magánszemélyként terméket vissza nem vásárolok! A vásárló a vásárlással ezt egyértelműen kijelenti és a vásárlással egyidejűleg az itt leírtakat elfogadja.

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2019-03-23 14:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése