2019. július 20., szombat

Varázslók - Mágikus történelmi utazás - Tim Dedopulos - Egmont 2001 ! PAZAR KIADÁS - SZÉP! - Jelenlegi ára: 1 250 Ft


Nosztalgia mesék, könyvek, kiadások, szerzők, történetek az 1990/2000 es évekből.    -  IGÉNYES ÁLLAPOT!
                         2001 !   majd 18 éves, PAZAR IGÉNYES "VARÁZSLATOS" KIADÁS..... ..
                                     
NAGYON szép, tiszta, teljes és firkamentes IGÉNYES állapotban - nem koszos, kézbe véve tiszták maradunk, a lapok nem hullanak ki, nem dohos  -a lapok épek, tiszták, nem foltosak, fixen állnak, tökéletesen egyben van - még az eredeti régi, kiadói kötés a könyv  "MAJD ÚJSZERŰ"!  
  Varázslók Mágikus történelmi utazás Szerző Tim Dedopulos Szerkesztő Takács Viola Fordító Csillag Gábor Kiadó: Egmont-Hungary Kft. Kiadás helye: Budapest Kiadás éve: 2001 Kötés típusa:   Varrott keménykötés Oldalszám: 122 oldal   Nyelv: Magyar Méret: 29 cm x 24 cm ISBN:     963-627-681-1 Megjegyzés:     Színes fotókkal, illusztrációkkal.
 
      Tim Dedopulos:
                -Varázslók
          - Mágikus történelmi utazás -
    
  Aki szereti az igényes kiadásokat, a téma iránt érdeklődik annak feltétlen ajánlom... ebben minden benne van tömören, lényegretörően a varázslat érdekes, titkos, rejtelmes mágikus világáról.... sőt még annál is több...., pazar színes képek, korabeli jegyzetek, írások... közben a jelen kor legendás varázslói.... aki ismeri tudja miről van szó, aki nem annak érdemes megismernie, ezt a kiadást nem lehet megunni, olvasás közben szinte film szerűen pereg le minden sor előttünk amit  122 oldalon keresztül élvezhetünk... és ismereteket is szerzünk....
 Fülszöveg
  Üdvözöljük a varázslók csodás birodalmában - a bűvölet, a boszorkányság és a mitológia mágikus, misztikus világában, ahol semmi sem az, aminek látszik...
A mágia épp olyan ősi, mint a gondolkodás maga. Az elképzelés pedig, hogy a mi világunkon túl létezik egy másik, ahol rejtélyes alakok fantasztikus erőkkel bírnak, mindig is lenyűgöző volt számunkra.
A varázsló egy intéssel vagy szóval is vethet varázsigét, míg mások csodás képességek birtokában vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy káprázatos természetfeletti jelenségeket idézzenek elő - az alakváltozástól a gondolatolvasásig.
Ebben az eleven stílusú felvilágosítókönyvben a varázslók és a varázslás világának minden szeglete megtalálható, a régi mítoszok mágusain át a valóságosnak tekintett varázslókon keresztül a híres képzeletbeli mágusokig, akik mind-mind megragadják a fantáziánkat. A pompás képekkel illusztrált Varázslók telis-tele van olyan tudnivalókkal, amelyeket csak a bennfentesek ismernek, éppen ezért nélkülözhetetlen mindazok számára, akiket érdekel a "varázsló útja"
Tartalom
A varázsló útja    9
Mágikus alakok    22
Mitikus figurák    48
Történelmi varázslók    67
A mesterség fortélyai    85
Mágikus társaságok    101
A Sötét Oldal    113
Index    125
Képek    128
 Érdemes elolvasni, feleleveníteni újra, vagy megmutatni az utókornak, a könyvet eltenni egy szép örök, becses, kedves emléknek...
  Köszönöm, hogy meglátogatta az oldalt.
Tekintse meg további termékeimet is.
Sok könyv, mesekönyv, sport könyv , újság, képregény található.
                 Több termék rendelése esetén kedvezményt adok.
A megrendelt terméket igyekszem a lehető legrövidebb időn belül átadni!
Szállítási ajánlat: Rendelje vatera futárral posta pontra! 950 Ft ért akár több terméket is rendelhet egy posta áráért.
FOXPOST SZÁLLÍTÁS - MINDIG AZ AKTUÁLIS DÍJ SZERINT - ALAP DÍJ -490, -ft/* ezért  akár több termék is!
                   Szállítás Akció esetén, az akciós szállítási díjakon postázok!
Egy terméket is postázok természetesen/*


Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2019-08-09 19:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése