2020. április 23., csütörtök

BLOCK BY BLOCK - Jelenlegi ára: 2 150 Ft

ThinkFun Block by Block
A játékról röviden:  A Think Fun gondozásában 2007-ben kiadott fejlesztő játék, 8 éves kortól tartogat logikai kihívásokat egyéni játékosoknak.    
Mit kapunk a dobozban?  7 kockákból álló puzzle-elem, 60 feladatkártya, rajtuk segítség a megoldáshoz, utazózsák   
A játék menete:  Válassz egy feladatkártyát és indulhat a kirakó! A 7 darab elem, amelyből meg kell valósítanod, különböző formájú és számú kockát tartalmaz, így nem mindegy hogy mit hova teszel. A feladatok megoldásához viszont mindegyiket fel kell, hogy használd!    
Hogyan lehet nyerni?  Ha a feladatban lerajzolt formához hasonlóan néz ki az általad kirakott, akkor megoldottad! Amennyiben mégis elakadtál és sehogy sem sikerül kitenni, úgy a kártya másik oldalán megtalálod a darabokra szedett rajzát is a feladványnak.
A valaha volt legkreatívabb logikai építőjáték!
A Block By Block garantáltan fejleszti és kiterjeszti a térbeli problémamegoldó készséged! Kombináld kedvedre a hét kirakósdarabot, hogy létrehozd a 60 feladványkártya egyikén szereplő háromdimenziós struktúrát! A játék a nagyobbaknak ismerős lehet - darabjai az 1970-es évek Soma kockájának alakját viselik magukon. Bár ez a logikai játék nehéz, biztosan legalább annyi szórakozást is lelsz majd benne, mint amennyi nehézséget!
8 éves kortól!
Tornáztatsd meg agytekervényeid!
***
A termék személyesen a lakcímemen vehető át; egyéb helyszíneken nem tudok találkozót vállalni.
Stadionokhoz közel, pár perces sétára lakom.

Jelenlegi ára: 2 150 Ft
Az aukció vége: 2020-04-24 08:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése