2020. április 21., kedd

Germicid UV4AIR ACTIVE50 LÉGTISZTÍTÓ - Jelenlegi ára: 99 990 Ft


UV-C / germicid lámpás levegő tisztító berendezés
Kapacitás: 50 m2
 
A UV4AIR Active50 a már jól ismert UV-C/germicid levegőcsírátlanítási eljáráson alapul. Ez a készülék 50 m? -nél kisebb terekben használható.
A belélegzett levegő megtisztítása már nem felesleges luxus. A levegőben egyre nagyobb számban fordulnak elő mikroorganizmusok - vírusok, baktériumok és penészgombák -, melyek kevésbé teszik egészségessé a belélegzett levegőt. Mindinkább tudatára ébredünk annak, hogy milyen veszélyesek ezek a mikroorganizmusok az emberi szervezet számára. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy ezek a mikroorganizmusok szabad szemmel nem láthatók és eloszlanak a levegőben.
A kutatások szerint a levegő minősége zárt terekben valóban nagyon rossz lehet. Egészségügyi intézméynek, hivatalok, óvodák, osztálytermek, idősotthonok azok a helyek, ahol nagy számban fordulnak meg emberek, és ahol ennek megfelelően a levegő útján történő fertőzés veszélye is nagyobb.  
A UV4AIR Active50 készülék 50 m? -ig képes a levegőt csírátlanítani. Nagyobb helyiségekbe több készüléket lehet felszerelni. Az Ön számára ez az ideális eszköz, mellyel környezete levegőjét egészségesebbé teheti.
A levegőt a készülék aljára szerelt ventilátor szívja be, ezáltal létrejön a levegő körforgása a helyiségben. A ventilátor óránként 75m3 levegőt áramoltat keresztül a készüléken. A legjobb eredmény eléréséhez egész nap, 24 órában üzemeltesse a készüléket. A készülékben egy különleges lámpa 253, 7 nanométer hullámhosszúságú ibolyántúli (UV-C) sugarakat állít elő. Az UV-C fény megöli a vírusokat, baktériumokat, penészgombákat és egyéb alacsonyrendű mikroorganizmusokat. A sugárzás roncsolja a mikroorganizmusok DNS/RNS szerkezetét és megakadályozza szaporodásukat.
Műszaki specifikáció:
Teljesítmény:
40W
LT 36W lámpa:
36W
Ventilátor:
12V
Max. átáramlás:
75 m3/óra
Méretek:
18 x 15 x 72 cm
A termék további tulajdonságairól érdeklődjön!

Jelenlegi ára: 99 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-22 06:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése