2020. augusztus 22., szombat

Eredeti fazettált pirit karkötő! 6mm - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Eladó ez a gyönyörű fazettált, pirit karkötő. Csodás aranyszínű csillogása van.
A gyöngyök mérete: 6mm 18, 5-20cm-es gumis damilra fűzve.
A pirit egy magas fémtartalmú ásvány. Segít a bőség bevonzásában, a leföldelődésben és a pénz energiájának kezdeti megértésében. Segít az elindulásban, földelésben is.
Gyógyhatás: elsősorban a légutakra és azok megbetegedéseire hatnak. Vérkeringési zavarok és visszerek esetében is alkalmazhatjuk őket. Erősítik a gyomor-bélrendszert, szabályozzák a bélműködést, így használhatók emésztési zavarok esetében, felfúvódás ellen, gyomorfájásánál és - görcsöknél, a gyomorsav szabályozására és gyomorhurut esetében. Minden területen fájdalomcsillapító hatású. Fáradtság esetén új energiát ad. Harmonizálja a napfonat- csakrát, segít önmagunk megismerésében, megmutatja betegségeink okát, és segít megszabadulnunk problémáinktól.
Kizárja a negatív energiát és a szennyeződéseket, beleértve a fertőző betegségeket is. Növeli az energiát, megszünteti a kimerültséget. Megakadályozza az energiaszivárgást a fizikai testből és az aurából. Kedvezően hat a vér oxigénellátására és erősíti a keringési rendszert. Ez a kristály magában hordozza a tökéletes egészség és jóllét ideálját. A gyógyításban rendkívül gyorsan érvényesül a hatása, rávilágít a rendellenesség okára, így azt kezelni lehet.   Jótékonyan hat a csontokra, serkenti a sejtképződést, kijavítja a DNS– károsodást, összehangolja a meridiánokat, és segítséget jelent a gyomorbántalmakkal összefüggő alvászavarokra. Erősíti az emésztőrendszert, semlegesíti a szervezetbe került mérgeket, támogatja a keringési és a légzőrendszert, valamint növeli a véráramlás oxigéntartalmát. Hasznos a tüdőnek, enyhíti az asztmát és a hörghurutot.
Egy postával több terméket is tudok küldeni


Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2020-08-23 08:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése