2020. szeptember 12., szombat

Karinthy Frigyes - Kísértetek és szellemek - Jelenlegi ára: 490 Ft

Kérem, hogy vásárlás előtt mindenképpen olvassa el, a lap alján található az átvétellel/postázással kapcsolatos tudnivalókat!
 
Karinthy Frigyes - Kísértetek és szellemek
Leírás:
A kitűnő író, újságíró, humorista olyan írásait válogattuk egybe, melyek még soha nem jelentek meg kötetben. Találunk az írások közt kitűnő humoreszkeket, krokikat, karcolatokat, melyek idestova 70-80 éve lapultak a könyvtárakban porosodó újságok hasábjain. Fellelhetünk közöttük olyanokat, melyek az Így írtok ti remek válogatását teszik teljesebbé, de egyéb érdekességekre, igazi "csemegékre" is bukkanhatunk a kötetben: megismerhetjük Karinthyt, a vérbeli zsurnalisztát, az ugrásra kész bűnügyi-, baleseti tudósítót, aki éppúgy ott van a bíróság tárgyalótermeiben, példának okáért az ámokfutó asszonygyilkos perén, mint a borzalmas vasúti szerencsétlenség színhelyén. Ott van - és tudósít! Érdekfeszítően, esetenként cseppnyi fekete humorral, ám mindig emberséggel - amúgy karinthysan!!
Állapot: hibátlan állapotban lévő, használt kiadvány. Lásd a mellékelt képeket.
Oldalszám:  240
Méret: 11 cm széles; 18 cm hosszú; 1, 5 cm magas
Súly:  196g
 
 
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem az alábbiakat figyelembe venni:
- a postázás kizárólag átutalásos,  előre fizetés esetében lehetséges!
- FoxPost nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.
- 5 kg felett csak háznál történő átvétellel tudjuk megoldani a csomagfeladást, de ilyen esetben a posta extra „ felvételi díjat” számít fel a szállítási díjon felül!
Csomagolás:
A könyveket papírba tudjuk csomagolni (csak a közel azonos méretűeket!!! ), ami nem biztos, hogy kellő mértékben megvédi a termékeket, ezért felelősséget nem tudunk vállalni!
Pár könyv esetében jó alternatíva a buborékos (pufi) boríték, de ennek költségét a vásárlónak kell állnia.
Több termékeket másoló-papíros dobozba tudunk betenni, amelynek méretei: 22 cm széles; 30 cm hosszú; 24 cm magas.

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2020-09-13 09:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése