2020. október 3., szombat

Ariel PODS Allin1 Sensitive Skin mosókapszula 26 db - Jelenlegi ára: 3 104 Ft

Ariel PODS All in 1 Sensitive Skin mosókapszula színes és fehér ruhákhoz. Az Ariel Pods 3-rekeszes folyékony mosókapszulájának különleges és jellegzetes kialakítása stabilan, egymástól elszeparálva tárolja az összetevőket egészen a mosásig.  
már 30 fokon hatékony folteltávolítás
erősen szennyezett ruhákat inkább 40 fokon vagy magasabb hőmérsékleten mosson, ha a címke engedi
40%-kal jobb a folteltávolító hatása a mosóporhoz képest
extra ápolás a színes ruháknak, vakító ragyogás a fehéreknek
bőrgyógyászatilag tesztelt, érzékeny bőrre is
0% színezőanyag
az ECARF (Európai Allergiakutató Alapítvány) jóváhagyásával
26 db Ariel Sensitive gélkapszula van a dobozban.
Kíméletes és finom összetételének köszönhetően az Ariel Allin1 PODs Sensitive mosókapszula ideális megoldás az érzékeny bőrrel rendelkezők ruháinak tisztításához. Megőrzi az érzékeny bőrrel érintkező ruhák puha tapintását. A legkiválóbb eredmény érdekében a ruhák betöltése előtt helyezze az Ariel mosókapszulát a mosógép dobjába.
érzékeny bőrre
bőrgyógyászok által tesztelt
0% színezőanyag
az ECARF (Európai Allergiakutató Alapítvány) jóváhagyásával
kiváló tisztítóhatás
Összetevők: > 30% Anionos Felületaktív Anyagok, 5-15% Szappan, < 5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Foszfonátok, Enzimek, Optikai Fehérítők, Illatanyagok
Hogyan kell használni az Ariel Sensitive mosókapszulát?
tegyen 1 db kapszulát a mosógép dobjába, rakja bele a szennyes ruhákat, válassza ki a ruháknak megfelelő mosási programot, és indítsa el
ne felejtse el visszazárni a dobozt, hogy a kapszulákat megóvja az esetleges nedvességtől (a védőfólia nedvesség hatására feloldódik)
(Kisebb) gyermekektől feltétlen tartsa távol, mert a színes kapszulát játékszernek nézheti, de az súlyos károsodást okozhat, ha a szemébe vagy a szájába kerül. De a nagyok akár egyedül is kimoshatják a szennyest, mert olyan könnyű használni. További információk a csomagoláson.
A szállítási díj a csomag súlya alapján kerül felszámításra:
0-3 kg 1399 Ft
3-5 kg 1499 Ft
5-10 kg 1699 Ft
15-20 kg 1999 Ft
Az átutalás előtt mindenképpen várd meg, amíg visszaigazoljuk, hogy az összes rendelt terméket összekészítettük! Ebben a levélben kapod meg a pontos szállítási díjat is.

Jelenlegi ára: 3 104 Ft
Az aukció vége: 2020-10-03 18:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése