2020. október 26., hétfő

KIÁRUSÍTÁS!!! SZINTE ÚJ!!! FÉLÁRON!!! 165 cm-es Fischer RC4 Worldcup SC síléc R12 m - Jelenlegi ára: 76 500 Ft


A licit tárgya: Fischer RC4 C-Line síléc
 
Újszerű állapotú!!!
Made in Austria!!! nem bulgár Atomic!!!
Féláron!!! új ára akciósan 499 Euro volt (699-ről leértékelve)!!! Itt egy link: KATT IDE!
Ausztriában vettem a fiamnak, szezonvégi, kifutó termék akciós ára 699 Euro helyett 499 Euro volt. Mindössze két szezont síelt vele!!! A talpa-teteje szinte új állapotú, karc alig van rajta, kantnija gyári vastag és éles. Újszerű állapotú, a képek magukért beszélnek!
A léc paraméterei 165 cm hosszú, Cut: 122-69-103 mm, R 12. A kötés Fischer Z13 C-Line full diagonal egy FlowFlex Tune. it platnin. Ez a platni a Fischer vizuális és mechanikus forradalmi újítása. Mindössze két ponton kapcsolódik a léchez. Az eddigi platnik némileg gátolták a sí íven való futását, amely problémát a Flow Flex rendszerrel oldotta meg a Fischer. Tulajdonsága az hogy az csak két ponton, speciális gömbcsuklók segítségével rögzül a síléchez. A síléc tökéletesen meghajlik a platni alatt, míg a FlowFlex platni teljesen merev marad. A platni alatti meghajlás mértékét 3 fokozatban magunk állíthatjuk (8. kép). Gyakorlatilag a léc keménységét tudjuk szabályozni. Itt egy videó róla: KATT IDE!
A léc termék ismertetője:
A Fischer bevezette a C-Line nevű exkluzív síosztályát, mely a tehetősebb és technikailag hozzáértőbb síelők számára készült. Az exkluzívitás rögtön, az első látásra észrevehető. A design, a klasszikus SC modellel ellentétben, fekete-fehér színű kombinációban és a sí orr- és farrészén található kikönnyítésben van a FIS modellhez hasonlóan, de itt a "lyuk" látható, mivel átlátszó műanyaggal (plexivel) van kitöltva. A speciális AirCarbon szénszál, amelyet itt használtak először a sí belső kialakításához, magába foglalja a síléc fa magját, ezáltal erősebbé és tartósabbá teszi az akár 7. 000 kN-os torziós erőkkel szemben. A pályán ez rendkívül észrevehető. Ráadásul a síléc nagyon könnyű. Ez a slalomléc magasfokú tervezést igényelt, mivel a közelmúltig szinte az összes gyártó szlalom lécei nagyon nehezek, rugalmatlanok voltak. De a Fischer még egy lépéssel tovább ment. A sílécbe új generációs Flowflex kötések vannak telepítve, amelyek érdekes modulitást kínálnak. Nevezetesen választhatunk a deszka három keménysége között, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy magunk is szabályozhatjuk a sí rugalmasságát, keménységét. Ha lágyabb pályákon, alacsonyabb sebességnél és kisebb sugáron szeretnénk síelni, akkor lágyabb keménységet választunk, de ha meredek pályán szeretnénk sugárfordulásokkal szlalomozni, akkor a legjobb, ha a platnin a fekete területet választjuk, amely így készen áll a legnagyobb kihívásokra. Összefoglalva az alacsony súly, a nagy torziós keménység, a léc kiváló egyensúlya és a forradalmian új, magas színvonalú kötések garantálják a kiváló befektetést, ha ennek a modellnek a megvásárlásánál kötelezte el magát. A gyors, pontos és nagyon könnyű, külsőleg is kivételes kialakítású sí nagy számú síelőt érdekelhet, ám ha javasolhatjuk, először próbálja ki, és úgy hozza meg az ítéletet!
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sífelszereléseit, hokis cuccokat, korcsolyát, szánkót, bobot, stb... mert újak lesznek az idén karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert szezonban 30-50%-kal drágábban fogom adni. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!  
Van sok más termékem is, (például Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 76 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-26 17:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése