2020. november 2., hétfő

Üléshuzat Kia SORENTO III egyedi Standard bőr választható színenkben - Jelenlegi ára: 30 000 Ft


A Standard bőr kollekció:
A huzatokat az adott autó tipusához tervezték és adaptálták az ülések gyári funkcionalitásának fenntartása érdekében.
Figyelembe vettük az autókárpit egyedi elemeit. Ennek eredményeként az ülések megtartják teljes használhatóságukat és eredeti formájukat .
A Standard bőr autóhuzatok kiváló minőségű kárpitanyagból készülnek. A középső öv anyaga tartós és könnyen tisztítható . A huzatok normál használat mellett fokozottan ellenállnak a kopásnak és az igénybevételnek.
A Standard bőr üléshuzatok elkészítése során a legmagasabb minőségi követelményeket tartják szem előtt. Kopás- és szakadásálló anyagból készülnek, erős varrással, amely azon túl, hogy esztétikailag is szép külsőt kölcsönöz a huzatoknak, a tartósságra is pozitiv hatással van.
Az üléshuzat anyaga kíváló minőségű textilbőr. Az igénybevételnek jobban kitett külső rész és a fejtámla színe fekete. A huzat domináns, belső része választható színű.
Szövetek és színek
Az Standard bőr üléshuzatokhoz 7 féle színű szövetanyagból választhatunk, ami az ülésünk domináns részét képezi. Ez az anyag látható az ülés belső részén. A megfelelő szövetszín kiválasztása a legördülő menü segítségével történik. A mintákra kattintva akár teljes képernyőn is meg tudja nézni a képeket.


Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-02 14:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése