2020. december 31., csütörtök

Livington Black TwinPan - Jelenlegi ára: 14 990 Ft


Két speciális főzési zóna egyszerre több ételhez
Grillezési zóna hús, hal és még sok más sütésére
Főzési és sütési zóna zöldségekhez, tojáshoz és bármilyen más körethez
Ellenálló tapadás gátló bevonattal
Ergonómiai kialakítású, levehető fogantyú a könnyű kezelhetőség érdekében
Tökéletes a sütőben való használathoz
Használható gáz-, elektromos, kerámia és indukciós készülékeken
Könnyen tisztítható - mosogatógépben mosható
 
Egészségtelen készételeket fogyaszt, pedig szívesen főzne naponta friss ételt?   De a főzés túl sok fáradsággal és rendetlenséggel jár? Mit szólna hozzá, ha lenne egy serpenyője mely egy csapásra megváltoztatná ezt?
Bemutatjuk a Livington Black TwinPan kétzónás serpenyőt melyben egyszerre többféle ételt készíthet, melyben grillezhet, párolhat, süthet es piríthat. Egy serpenyő mely az Ön konyhájából sem hiányozhat!
Két főzési zónával
A Livington Black TwinPan két zónás felülettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egy edényben több ételt, ízt és még sok mást elkészítsen.   A grill zóna tökéletes a hús grillezéséhez, a főzési és sütési zóna ideális zöldségek, tojások és egyéb kiegészítő ételek elkészítéséhez. A serpenyő felülete 28-szor 28 centiméter, középen ez az elválasztó fallal.
Egyedülálló arany sztenderd bevonattal
A Livington Black Twin Pan egyedülálló arany sztenderd bevonattal rendelkezik, ami 100%-ban PFOA mentes, minden terhelést kibír, és nem kopik. A serpenyő erős igénybevétel esetén sem karcolódik, és semmi sem tapad le benne. S ráadásul olyan öntvényből van, ami minden erőpróbát kiáll.
Sütőben is használható
A fogantyúja mosogatógépben mosható és egy mozdulattal levehető. Így könnyen elrakhatják, de gond nélkül behelyezhetik a sütőbe is, majd könnyedén ki is vehetik. Bármilyen típusú tűzhelyen vagy sütőben helyt áll. A Livington Black TwinPan segítségével egyidejűleg grillezhet, dinsztelhet, párolhat, süthet és piríthat.

Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 10:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése