2021. május 1., szombat

Ritkaság 1 Ft-ról! Mangán-molibdén váz - Reynolds 531. Raleigh országúti kerékpár, Shimano 105 - Jelenlegi ára: 1 Ft


Egy ritkasághoz juthatsz hozzá aukciómon akár 1 Ft-ért, mégpedig egy Reynolds 531 csövekből készült mangán-molibdén Raleigh Professional vázhoz.
Ilyen acél ötvözetből készült váz szettek ma már csak külön megrendelésre készülnek. Ha bővebben érdekelnek a Reynolds 531 tulajdonságai, egy Google keresést javaslok számodra, angol wiki-n és magyar bringás oldalaokon is találhatóak róla információk.
A mellékelt fotók szerinti termék az aukció tárgya, tehát a váz, villa, kerekek, a teljes "hajtás-szett", váltók, váltókarok, stb. Az alkatrészek Shimano 105 szett részei. A kerékpár jelenlegi állapotában tehát nem tartalmazza: nyereg, nyeregszár, fék szett, kormány, stucni. A kerékpár állapotát a mellékelt fotók szemléltetik. A váz mérete 61 cm, a középrész középpontjártól a nyeregcső és felsőcső találkozásának középvonali metszéspontjáig mérve.
Kérem a kedves érdeklődöket, vásárlási szándékuk előtt tegyék fel esetleges kérdéseiket.
Sikeres aukciót követően kérem az árverés nyertesét, 3 napon belül e-mail útján vegye fel velem a kapcsolatot, a terméket 7 napon belül szíveskedjen átvenni, egyeztetés szerint. A termék átvételére csak személyesen kínálok lehetőséget Bp. XIII. kerületében.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 15:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése