2021. augusztus 31., kedd

XBOX 360 - Captain America Super Soldier - Jelenlegi ára: 7 020 Ft

Captain America Super Soldier
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
Használd Amerika Kapitány pajzsát: A pajzsod a legerősebb fegyvered és legjobb védekezésed.  Használja távolról több ellenség kivonására, a bejövő támadások blokkolására, tárgyak megsemmisítésére, rejtvények megoldására és a bejövő tűz visszaverésére.
Ragadja meg a várat, mentse meg a világot: Szivárogjon be egy hatalmas kastélykomplexumba, amely egyben akrobatikus játszótér a kapitány fizikai képességei számára, és rejtélyek háza, minden lépésben ellenségekkel és veszélyekkel.
Akrobatikus platformozás: A széleskörű akrobatikus képességek lehetővé teszik a falak méretezését, a párkányok megmászását és az oszlopok boltozatát a környezeti kihívások leküzdése érdekében.  Sajátítsa el az időzítésen alapuló vezérlőket a fejlett lépések végrehajtásához és több út felfedezéséhez a küldetéseken keresztül
Szabadon folyó küzdelem: Szabadon mozoghat a vár csatatéren akrobatikus pontossággal, miközben legyőz több ellenséget pusztító kombókkal.  Vegye át az irányítást egy torony felett, vagy ragadjon meg egy katonát hátulról, és használja fegyvereit ellene.
Nézz szembe a félelmetes ellenségekkel: Nézz szembe Amerika kapitány legnagyobb gonosztevőivel, köztük a Vörös Koponyával, Arnim Zolával, báró Struckerrel, Madame Hydrával, Vaskereszttel és még sok mással
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 7 020 Ft
Az aukció vége: 2021-08-31 12:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése