2022. október 11., kedd

CONSERVE multicolor valódi bőr, sportos messenger oldaltáska, irattáska - Jelenlegi ára: 34 000 Ft

CONSERVE multicolor valódi bőr, sportos messenger oldaltáska, irattáska
A termék feltűnően szép, prémiumkategóriát képviselő luxustáska.
Különleges darab. Egy klasszikus dizájnba foglalt, de részben a régi időket is idéző, vintage-stílusú messenger "gumiabroncs-táska", melyet indiai kézművesek nyomott, valódi bőr farmercimkékből varrtak. Limitált mennyiségben készült, s minden egyes darabja más. Nincs két egyforma. Szemet gyönyörködtető, különleges darab, melynek eredeti, természetes szépségét a valódi bőr farmercimkék kellemes, meleg árnyalatokból összeállított színkombója, a gyönyörűen kidolgozott erős, vastag valódi bőrdarabkák anyagában patinázott cserzése, s a különleges, a bőr élettartamát jelentősen meghosszabbító viaszkezelés adja. Vannak bőrök, melyeknek jól áll az idő múlása. Minél öregebb, annál értékesebb, patinásabb. Mint az öreg bor... minél idősebb, annál zamatosabb, ízesebb. Ez a táska ilyen...! Masszív, strapabíró, elnyűhetetlen, örök. Sportos, fiatalos táska, melyet különleges anyagán túl a letisztult, egyszerű fazon tesz tökéletessé. Klasszikus, időtálló, "örökdivat". Az a kategória, amelyikre joggal mondjuk: "Benne van az anyag! " Azoknak ajánlom, akik szeretik a fiatalos, sportos, "mindent kibír" táskákat.
Újszerű, hibátlan, feltűnően szép darab. Talán még az sem látszik rajta, hogy használták néhány alkalommal.
Jól pakolható, hatalmas belső tere sok mindent elnyel. Nem csak váll-, de akár irat-, vagy laptoptáskaként is használható. Iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, vagy akár spirálfüzetek is kényelmesen elférnek benne. Jól bővülő, egyterű belsejének az egyik felében egy nagyméretű nyitott rekesz, a másikban egy kisebb mobiltartó zseb, s három tolltartó hurok került kialakításra.
A táska messenger típusú, tehát egy hosszú, szabályozható vállpánttal látták el, melynek segítségével nem csak vállon, hanem keresztben átvetve, testtáskaként is hordhatjuk. A bélése éjfekete erős, finom tapintású textil. A  táskafedél tépőzárral záródik.
Szélessége:        35 cm.
Magassága:       28 cm.
Mélysége:          10 cm.
Vállpántja:       130 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 34 000 Ft
Az aukció vége: 2022-10-12 02:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése