2022. december 25., vasárnap

Dead of Night (PC - Steam elektronikus játék licensz) - Jelenlegi ára: 8 245 Ft

Vlad több éves alvás után arra ébred, hogy a vagyonát ellopták... És most vissza akarja kapni! A játék célja rejtvények megoldása, hogy visszaszerezze Vlad ellopott holmiját, és visszahozza azokat a kastélyba, valamint elkerülje az ellenségeket, például a rendőröket, a patkányokat és a mérgező szennyeződéseket. Az éjszaka bizonyos pontjain összefuthat néhány emberrel. Ezeket az embereket meg lehet enni az egészség javítása érdekében (és el is lehet ejteni egy tárgyat! ). Az emberek a szemed láttán futni fognak, a rendőrség pedig gyorsan elrohan, és megpróbálja agyonverni. Az Átalakítás gomb megnyomása emberi formára vált, és megakadályozza, hogy észleljenek! A Dead of Night nappali/éjszakai ciklust is használ (valahogy! ). Mivel Vlad vámpír, csak éjszaka maradhat kint, és mint ilyen, vagy visszavonul a kastélyába, vagy más módot kell találnia a nap elkerülésére. Jellemzők: - Két játékmód - Arcade (Eat-Em-Up) és Story mód - Két Story Mode Quest - saját elemekkel, karakterekkel és beállításokkal - Több mint 165 egyedi szoba felfedezésre - Eredeti hangsáv és hangeffektusok - Eredeti Commodore 64 ihletésű grafika - Eredeti történet és forgatókönyv
Vlad több éves alvás után arra ébred, hogy a vagyonát ellopták... És most vissza akarja kapni!
A játék célja rejtvények megoldása, hogy visszaszerezze Vlad ellopott holmiját, és visszahozza azokat a kastélyba, valamint elkerülje az ellenségeket, például a rendőröket, a patkányokat és a mérgező szennyeződéseket.
Az éjszaka bizonyos pontjain összefuthat néhány emberrel. Ezeket az embereket meg lehet enni az egészség javítása érdekében (és el is lehet ejteni egy tárgyat! ).
Az emberek a szemed láttán futni fognak, a rendőrség pedig gyorsan elrohan, és megpróbálja agyonverni. Az Átalakítás gomb megnyomása emberi formára vált, és megakadályozza, hogy észleljenek!
A Dead of Night nappali/éjszakai ciklust is használ (valahogy! ). Mivel Vlad vámpír, csak éjszaka maradhat kint, és mint ilyen, vagy visszavonul a kastélyába, vagy más módot kell találnia a nap elkerülésére.
Jellemzők:
- Két játékmód - Arcade (Eat-Em-Up) és Story mód
- Két Story Mode Quest - saját elemekkel, karakterekkel és beállításokkal
- Több mint 165 egyedi szoba felfedezésre
- Eredeti hangsáv és hangeffektusok
- Eredeti Commodore 64 ihletésű grafika
- Eredeti történet és forgatókönyv

Jelenlegi ára: 8 245 Ft
Az aukció vége: 2022-12-26 03:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése