2021. október 3., vasárnap

A kút és az inga - Helikon Zsebkönyvek 72. - Jelenlegi ára: 1 274 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1664869
Edgar Allan Poe
A kút és az inga - Helikon Zsebkönyvek 72.
Az Edgar Allan Poe novelláiból készült két korábbi válogatás a Helikon Kiadó zsebkönyvsorozatának legsikeresebb, legkeresettebb darabjai közé tartozik. A kút és az inga címmel most megjelenő harmadik Poe-kötetben - az előzőkhöz hasonlóan - öt izgalmas, misztikus hangulatú novella olvasható.
A jól ismert címadó darab a spanyol inkvizíció áldozatának az életben maradásért folytatott küzdelmét tárja elénk; a Dr. Kátrány és Toll professzor módszere című írás hőse egy elmegyógyintézetbe látogat el; A Maelström poklában című novellában szereplő halász testvérpár egy hatalmas tengeri vihart és egy pokoli örvényt igyekszik túlélni; a Történet a Rongyos hegyekből egy különös látomás döbbenetes következményeiről tudósít; a Metzengerstein két, évszázadok óta viszálykodó család harcának végkifejletét meséli el.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 274 Ft
Az aukció vége: 2021-10-03 13:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése