2016. november 24., csütörtök

BERLIN Liebenwalde/Brandenburg +wellness 3nap - Jelenlegi ára: 39 900 Ft


 
 
Days Hotel Liebenwalde PreuĂŸischer Hof ***
 
16559 Liebenwalde /Brandenburg
Deutschland
Belrin kĂśzpontja 45 perc autĂłval.
 
Az utalvĂĄny tartalma 2 szemĂŠly rĂŠszĂŠre :
-3 nap/2ĂŠjszaka duplaĂĄgyas szobĂĄban
- svĂŠdasztalos reggeli
-parkolĂł
-2 Ăźveg ĂĄsvĂĄnyvĂ­z
-wellnessoĂĄzis, szauna , uszĂłmedence korlĂĄtlan hasznĂĄlata
-internet a szobĂĄban
Az utalvĂĄny 1 ĂŠvig ĂŠrvĂŠnyes, a hotellel elĹ're egyeztetett idĹ'pontban, kivĂŠve hivatalos Ăźnnepek, kongresszusok idejĂŠn.
A szållodåban IFÁ-t kell fizetni, foglalåsban segitek.
SzabadidĹ's lehetĹ'sĂŠgek
fedett medence
minigolf
lovaglĂĄs
tĂśrĂśkfĂźrdĹ' | gĹ'zfĂźrdĹ'
kerĂŠkpĂĄrozĂĄs
kerĂŠkpĂĄrkĂślcsĂśnzĹ'
pezsgĹ'fĂźrdĹ' | masszĂĄzsmedence
darts
asztalitenisz
biliĂĄrd
jĂĄtszĂłtĂŠr
masszĂĄzs
wellnesskĂśzpont
jĂĄtĂŠkterem
szauna
 
 
 
BERLIN
Egyes idegenforgalmi szakĂŠrtĹ'k szerint ma Berlin a „ legmenĹ'bb" az eurĂłpai metropoliszok kĂśzĂźl, minden ĂŠvben nĹ' az idelĂĄtogatĂłk szĂĄma.
A lĂĄtogatĂłk szĂĄma, illetve tartĂłzkodĂĄsi idejĂźk kilenc ĂŠv alatt tĂśbb mint megduplĂĄzĂłdott, 2010-re 20 milliĂł ĂŠjszaka vĂĄrhatĂł. London utĂĄn Berlin EurĂłpa leglĂĄtogatottabb vĂĄrosa. A kĂźlfĂśldi turistĂĄk teszik ki a lĂĄtogatĂłk egyharmadĂĄt. Ők fĹ'leg az EgyesĂźlt KirĂĄlysĂĄgbĂłl, az EgyesĂźlt ÁllamokbĂłl, HollandiĂĄbĂłl ĂŠs OlaszorszĂĄgbĂłl ĂŠrkeznek.
A lĂĄtogatĂłk leginkĂĄbb a tĂśrtĂŠnelem ĂŠs a modern ĂŠletstĂ­lus sajĂĄtos vegyĂźlĂŠkĂŠt ĂŠrtĂŠkelik a nĂŠmet fĹ'vĂĄrosban: a nagy kulturĂĄlis kĂ­nĂĄlat, a zĂśld kĂśrnyezet, a jĂł kĂśzleked! ĂŠs, a sok kreatĂ­v fiatal, mĹąvĂŠsz nagy vonzerĹ't gyakorol.
A vĂĄrosban 15 S-Bahn, 9 U-Bahn villamos, kb. 150 autĂłbuszvonal Ăźzemel. Berlin kĂśzponti pĂĄlyaudvara a Berlin Hauptbahnhof. Nagy forgalmĂş ĂŠs kĂśzponti fekvĂŠsĹą a Berlin - Zoologischer Garten (Zoo) pĂĄlyaudvar is, amely szĂĄmos U-Bahn ĂŠs buszvonal talĂĄlkozĂĄsa. A "vĂĄrosnĂŠzĹ'" 100-as ĂŠs 200-as autĂłbusz-jĂĄratoknak ez a vĂŠgĂĄllomĂĄsa. A vĂĄros felfedezĂŠsĂŠre ĂŠrdemes a sĹąrĹą, kĂŠnyelmes ĂŠs gyors tĂśmegkĂśzlekedĂŠst vĂĄlasztani, a napijeggyel korlĂĄtlan szĂĄmĂş ĂĄtszĂĄllĂĄst lehet olcsĂłn megvĂĄsĂĄrolni. A Zoo-nĂĄl a helyi kĂśzlekedĂŠsi vĂĄllalat (BVG) irodĂĄjĂĄban hĂĄlĂłzati tĂŠrkĂŠp ĂŠs ismertetĹ'k is kaphatĂłk, az alapvetĹ' informĂĄciĂłk tĂŠrĂ­tĂŠsmentesen. Berlinben ĂŠs kĂśrnyĂŠkĂŠn kĂśzlekedĂŠsi szĂśvetsĂŠg van, ezĂŠrt a regionĂ� �lis vonatokra is fel lehet szĂĄllni. Ezek a vĂĄrost 20-30 perc alatt ĂĄtszelik, illetve elmennek a kĂśzeli telepĂźlĂŠsekre.
LeglĂĄtogatottabb kirĂĄndulĂĄsi helyek: a Charlottenburgi park; a Jungfernheide, a PlĂśtzensee a SpreetĹ'l ĂŠszakra; a Tegeli erdĹ', a hasonlĂł nevĹą tĂłval; a vĂĄros ĂŠszaknyugati hatĂĄrĂĄn a Spandaui erdĹ' terĂźl el, CharlottenburgtĂłl dĂŠlnyugatra pedig a Grunewald, szĂĄmos mulatĂłhellyel, dĂŠlre van tovĂĄbbĂĄ a Hasenheide, szintĂŠn gazdag mulatĂłhelyekben, a vĂĄros dĂŠlkeleti rĂŠszĂŠn talĂĄlhatĂł a Treptow park.
 
 
Az aukciĂł a fent felsorolt szolgĂĄltatĂĄsokat ĂŠs adĂłkat foglalja magĂĄba 2 szemĂŠly rĂŠszĂŠre.
BevĂĄlthatĂł a szĂĄllodĂĄval tĂśrtĂŠnĹ' elĹ'zetes egyeztetĂŠs alapjĂĄn, kĂŠrĂŠsre foglalĂĄsban segĂ­tek.
Szabad helyekrĹ'l a szĂĄlloda tud felvilĂĄgosĂ­tĂĄst adni. A gyermekek elhelyezĂŠse ĂŠs annak kĂśltsĂ! Šge a szĂĄllĂĄshellyel valĂł egyeztetĂŠst igĂŠnyel.
ĂœdĂźlĂŠsi csekkel nem lehet fizetni, kizĂĄrĂłlag banki ĂĄtutalĂĄst vagy kĂŠszpĂŠnzbefizetĂŠst tudok elfogadni.
Az utalvĂĄny ĂĄtruhĂĄzhatĂł, kĂŠszpĂŠnzre nem vĂĄlthatĂł vissza.
FizetĂŠsi hatĂĄrĂ­dĹ' 5 munkanap, kĂŠrem csak akkor licitĂĄljon, ha a fent leĂ­rtak megfelelnek.
KĂŠrem vegye figyelembe, egyes szĂĄllodĂĄk szezonĂĄlisan tartanak nyitva ĂŠs egyes szĂĄllodĂĄk utalvĂĄnyainĂĄl elĹ'fordulhat ideiglenes kĂŠszlethiĂĄny
KĂśszĂśnĂśm, hogy elolvasta, sikeres licitĂĄlĂĄst, kellemes ĂźdĂźlĂŠst !
/
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 39 900 Ft
Az aukció vége: 2016-12-15 21:55 . BERLIN Liebenwalde/Brandenburg +wellness 3nap - Jelenlegi ára: 39 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése